Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Colonelul Mihailuc a câştigat concursul pentru şefia IJJ Vrancea


Colonelul Ionel Mihailuc, împuternicit la începutul lunii iunie a.c. la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vrancea, a devenit șef cu acte-n regulă al acestei instituții. La sfârșitul săptămânii trecute, el a câștigat examenul pentru ocuparea acestui post. Acum, se așteaptă ordinul de numite în funcție. Examenul s-a desfășurat la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și a avut loc în data de 7 august, iar unica probă de concurs a constituit-o interviul pe subiecte profesionale.
Colonelul Ionel Mihailuc a preluat comanda IJJ Vrancea la începutul lunii iunie, el fiind împuternicit inițial pe această funcție. Acesta a venit în Vrancea de la IJJ Ialomița, unde a ocupat funcția de prim-adjunct al inspectorului șef, fiind împuternicit la comanda IJJ Vrancea pentru o perioadă de șase luni.
Colonelul Mihailuc i-a luat locul colonelului Daniel Catrangiu, care a condus instituția mai mulți ani și care s-a mutat în interes de serviciu la Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă, unde a fost numit în funcția de șef de stat major.
Conform CV-ului, din 2005 și până să vină în Vrancea, colonelul Mihailuc a ocupat funcția de prim-adjunct al inspectorului șef al IJJ Ialomița, iar din 2002 și până în 2005 a fost șef de stat major la același inspectorat de jandarmi. Din 1998 și până în 2002 a fost comandant de Detașament Mobil, iar anterior, vreme de 4 ani, a fost comandant de Companie. El a mai ocupat și funcția de comandant pluton. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page