Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! INCENDIU puternic! Două case cuprinse de flăcări


Pompierii intervin sȃmbătă după amiază pentru stingerea unui incendiu, care a cuprins două imobile, la Străoane. La fața locului au ajuns două autospeciale de lucru cu apă și spumă de la Panciu și alte două de la Focșani. Potrivit primelor informații incendiul ar fi izbucnit de la o butelie, iar flăcările s-au extins cu repeziciune la două construcții, care aparțin aceleiași persoane. Purtătorul de cuvȃnt al ISU Vrancea, locotenent Cristina Duță ne-a declarat că ar fi vorba despre două case și că se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului, după care se vor face verificări pentru stabilirea cauzei.
    Primarul comunei Străoane, Vasile Zbȃrciog ne-a spus că imobilele cuprinse de flăcări și situate pe strada principală, sunt proprietatea lui Neculai M., tatăl unui consilier local. „Se acționează pentru stingerea focului. Se pare că a pornit de la o butelie și s-a extins foarte repede. Imobilele aparțin aceleiași persoane. Focul nu s-a extins și la vecini”, ne-a spus Vasile Zbȃrciog.

 UPDATE!

Incendiul a fost stins, dar casa, grajdul și anexele lui Neculai Melinte, în vârstă de 89 de ani, tatăl consilierului județean Vasile Melinte au fost distruse în totalitate, pe o suprafață totală de aproximativ 400 de metri pătrați. „Într-adevăr i-a ars casa tatălui meu, formată din două corpuri și cel mai probabil totul a pornit de la aragaz.Tata are 89 de ani și mă bucur că a scăpat și nu i s-a întâmplat nimic”, ne-a declarat consilierul județean Vasile Melinte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?