Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Cadavru găsit în apele Siretului


O persoană din satul Călimănești a făcut vineri seara, o descoperire macabră. Aceasta a observat cum în apele râului Siret, plutea un cadavru. Imediat s-a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii, care au făcut primele verificări. Nu s-a putut stabili cine este bărbatul care plutea în apele Siretului, în zona Portului Vechi, din Călimănești. Anchetatorii ne-au spus că persoana decedată nu ar avea mai mult de 35 de ani, dar și că purta o pereche de blugi albaștri. Oamenii legii fac în continuare verificări în acest caz pentru a stabili cine este bărbatul înecat, iar dacă sunt persoane care au informații despre persoana decedată sunt rugate să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție. „La data de 25 iulie a.c., ora 15.20, polițiștii din Mărășești au fost sesizați despre faptul că pe malul drept al râului Siret, în zona satului Calimănești, punctul Portul Vechi, un cadavru este purtat de valuri către mal. Cu ocazia cercetărilor efectauate a fost găsită o persoană de sex bărbătesc, fără identitate, fără urme vizibile de violență, care a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului și identificarea persoanei decedate”, ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al Poliției Vrâncene. 
 Ancheta continuă și în cazul bărbatului decedat vineri seara la Gugești, după ce a fost călcat de tren. Oamenii legii vor să afle dacă Vasilică T., de 53 de ani s-a sinucis sau a fost vorba despre un accident. Primele date obținute în urma cercetării la fața locului duceau către un accident. „La data de 25 iulie a.c., ora 20.00, polițiștii din Gugești au fost sesizați despre faptul că trenul Inter Regio 1659 București Nord – Suceava ar fi surprins și lovit o persoană. Cu ocazia primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că T. Vasilică, de 53 ani, din localitate, a fost surprins și accidentat mortal de garnitura trenului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a adăugat inspectorul principal Toader. 
 Polițiștii ne-au spus vineri seara că bărbatul a încercat să traverseze calea ferată nu printr-un loc special amenajat, ci pe o cărare folosită și de alți localnici, din apropierea trecerii la nivel cu calea ferată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?