Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FOTO: ,,Suflet pentru Suflet” – Târg de Paști la Școala Adrian Păunescu din Focșani

Comunicat de presă:

          Și în acest an şcolar, 2023-2024, preșcolarii și elevii Şcolii Gimnaziale ADRIAN PĂUNESCU din Focșani au răspuns prezent provocării de a dărui, așa cum o fac de ani de zile. O astfel de acțiune presupune perseverență, angajament şi responsabilitate, iar implicarea elevilor reprezintă o experienţă de natură să le formeze caracterul, personalitatea, constituind un beneficiu pentru toţi cei implicaţi: de a constata cât de minunat este să fii alături de cei care au nevoie de tine!

          Miercuri, întregul colectiv a fost alături, în cadrul acțiunii caritabile din proiectul ,,Suflet pentru Suflet” – Târg de Paști, unde bunătatea, generozitatea şi solidaritatea ne-au unit pe toţi în jurul produselor hand-made, realizate cu migală și determinare, în multe ore de muncă. Banii strânși vor fi donați ,,Asociației Sf. Stelian- ocrotitorul copiilor”, încercând astfel, să punem o cărămidă la temelia așezământului pe care asociația și-a propus să îl construiască.

          Mulțumim pe această cale, tuturor acelora ce au făcut posibil ca intenția să devină realitate: elevii, cadrele inimoase, colaboratorii, dar mai ales, familiile dragilor ce fac parte din marea și zâmbitoarea familie a ȘCOLII GIMNAZIALE ,,ADRIAN PĂUNESCU”, din Focșani. Divinitatea va răsplăti mereu generozitatea, înmiind zâmbetele sănătoase, buna dispoziție, pentru o lume mai bună, cu pace și credința că a-ți ajuta aproapele, înseamnă să te umpli cu bucurie, pe tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?