Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

A murit fosta inspectoare pentru învățământ preșcolar, Lambrinia Bolovan, soacra actualei inspectoare Amalia Daniela Chirtoc


Învățământul vrâncean a mai pierdut un dascăl de excepție, un om de mare clasă, în persoana fostei inspectoare pentru învățământul preșcolar, Lambrinia Bolovan. Aceasta și-a început cariera didactică pe Valea Milcovului, apoi la Odobești și ulterior la Grădinița nr. 13 din Sud, unde a fost și director o perioadă de timp. Din anul 1990 și până în 2002 a fost inspector școlar în cadrul ISJ Vrancea pentru învățământul preșcolar. Din păcate, sâmbătă, 8 aprilie, după o lungă suferință, a trecut la cele veșnice. Lambrinia Bolovan a fost și consilier județean. „Familia regretă trecerea în neființă a celei ce a fost mamă, soție, bunică, doamna Lambrinia Bolovan, fost inspector pentru învățământul preșcolar – un OM. Trupul neînsuflețit este depus la Capela Bisericii Ortodoxe „Sfântul Gheorghe” de pe Bulevardul Independenței din Focșani. Înmormântarea va avea loc marți, 11 aprilie, începând cu ora 13.00, iar trupul neînsuflețit își va dormi somnul de veci la Cimitirul Nordic din Focșani”, este mesajul din partea familiei. Lambrinia Bolovan a fost soacra actualei inspectoare pentru educație timpurie, Amalia Daniela Chirtoc.
    „Dumnezeu s-o ierte pe cea care a fost doamna Bolovan Lambrinia – inspector pentru învățământul preșcolar! Condoleanțe doamnei inspector Amalia Chirtoc!”, este mesajul transmis de educatoarea Oana Alexe de la Grădinița nr. 15 Focșani.
    Cotidianul Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu s-o odihnească în pace!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?