Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Tătăranu. Se asfaltează 6 kilometri de drumuri locale

Primăria Tătăranu are în derulare un proiect ce vizează modernizarea și asfaltarea a 6 kilometri de drumuri de interes local în valoare de 8 milioane de lei. Finanțarea este asigurată prin Programul Anghel Saligny. „Este un proiect finanțat prin programul Anghel Saligny, un proiect ce vizează modernizarea și asfaltarea a 6 kilometri de drumuri de interes local în valoare de 8 milioane de lei și o lungime totală a străzilor de 6 kilometri.

Asfaltăm străzile Școlii, La moară, Între garduri, Moașei și Potcovăriei. Apoi vom trece în satul Bordeasca Veche, unde o să asfaltăm strada Mecanizatorilor, iar în satul Bordeasca Nouă o să asfaltăm strada Șindrilița, Drumul de centură și strada Bisericii. La Tătăranu vom asfalta străzile Rozelor, Berzei, Pinului, Zambilei și Salcâmului.

Apoi, spre Mărtinești, vom asfalta un drum care a fost dorit dintotdeauna de comunitățile din satele Mărtinești și Vâjâitoarea, un drum care scurtează distanța dintre cele două sate și centrul comunei cu aproximativ 4 kilometri. În satul Vâjâitoarea asfaltăm strada Berzelor. Iată că prin acest proiect de asfaltare acoperim 80 la sută din străzile comunei Tătăranu”, a spus primarul Bănel Bărbieru.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?