Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Deputatul Ciprian Nica: „Fiecare ales local are dreptul la o salarizare decentă“


    Majorarea salariilor unor categorii de bugetari este o revenire la normalitate, susține deputatul PSD de Vrancea, Ciprian Nica. Acesta arată, într-o declarație de presă, că au fost majorate nu doar salariile primarilor, ci și veniturile medicilor și farmaciștilor rezidenți și cele ale cadrelor didactice debutante.
     Referitor la majorarea salariilor pentru aleșii locali, Ciprian Nica spune că „primarii și viceprimarii sunt cel mai aproape de problemele stringente ale comunității, de a căror soluționare sunt răspunzători direcți”, iar „fiecare ales local are dreptul la o salarizare decentă pe măsura responsabilității sale”. „Această majorare salarială pe care am votat-o reprezintă revenirea la normalitate în activitatea aleșilor locali, căci salariile cresc simțitor doar la primarii și viceprimarii de comune, a căror muncă a fost mult îngreunată prin deciziile guvernelor PDL. De altfel, toate asociațiile profesionale din administrația locală au militat și militează în continuare pentru o salarizare corectă a aleșilor locali”, a afirmat deputatul PSD, Ciprian Nica.
    Acesta a precizat că votul a fost unul normal și firesc pentru că vizează acea categorie de aleși care este 24 de ore din 24 sunt în contact direct cu cetățenii.

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?