Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Au început înscrierile la Gala Societăţii Civile 2014


   Înscrierile pentru a XII-a ediție a Galei Societății Civile din acest an au început și se desfășoară până la data de 25 martie 2014. Organizațiile neguvernamentale din România își pot înscrie proiectele implementate în 2013 în competiție, pe www.galasocietatiicivile.ro, în cele 17 secțiuni ale concursului, structurate astfel:
Categoria A: Educație, Învățământ, Cercetare; Artă și cultură; Apărarea drepturilor individuale/ colective; Comportament civic și participare publică; Sănătate; Incluziune socială; Servicii de asistență socială; Protecția mediului; Dezvoltare economică și socială. Categoria B: Proiecte și campanii de voluntariat; Proiecte pentru tineret. Categoria C: Buget – / Eficiență +; Impact; Durabilitate; Originalitate
Categoria D: Proiecte și campanii de CSR; Programe.
    Evaluarea proiectelor se va desfășura în perioada 2 aprilie – 12 mai 2014 și va fi realizată de un juriu alcătuit din specialiști în implementarea și evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului non-profit și din reprezentanți ai sectorului privat, consultanți în CSR, comunicare sau corporate affairs. „Cele mai bune propuneri vor fi anunțate în cadrul Festivității de premiere a Galei Societății Civile, care va avea loc la începutul lunii iunie, în București. Ediția de anul trecut a Galei a avut un număr record de înscrieri, de 220 de proiecte și programe, iar marele câștigător a fost proiectul «Școala mea în spital», al celor de la Asociatța Little People România, prin care au reușit să ajute copiii internați în secții de oncologie să țină pasul cu progresul școlar, prin intermediul orelor suținute în spital”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
    Mai multe informații despre competiție găsiți pe site-ul Galei Societății Civile:    http://www.galasocietatiicivile.ro/page/competitie.html. Jurizarea proiectelor se va face în perioada 2 aprilie-12 mai, iar festivitatea de premiere va avea loc la începutul lunii iunie, în București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?