Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Pompierii au îndepărtat țurțuri și zăpadă de pe clădiri


    Zăpada a acoperit în totalitate acoperișurile clădirilor din Focșani. Atmosfera este una de basm, dar zăpada și țurțurii pot fi un real pericol pentru trecători. Oamenii trebuie să fie foarte atenți pe unde merg, iar pentru a evita incidentele grave, pompierii au îndepărtat, ieri, bucățile de gheață și mormanele de zăpadă de pe acoperișiurile mai multor clădiri.
    Pompierii spun că vor desfășura și în perioada următoare astfel de acțiuni. „O misiune de acest gen a avut loc în municipiul Focșani, pe strada Revoluției, unde pompierii militari din cadrul Detașamentului Focșani au intervenit pentru înlăturarea zăpezii de pe acoperișul unui bloc, pentru a se înlătura pericolul iminent al accidentării pietonilor. S-a izolat zona unde a avut loc intervenția și s-a acționat cu scara culisabilă pentru degajarea zăpezii ce s-a depus în strat gros pe acoperișul imobilului”, se arată într-o informare a ISU Vrancea.
    În anii anteriori, țurțurii au făcut și victime, iar lucrătorii ISU vor să prevină astfel de situații. Ei au mai avut o intervenție pentru dejagarea țurțurilor și zilele trecute, la un imobil de pe strada Republicii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?