Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Aniţa-Enache Adrian, primarul așteptat de comuna Obrejița!

Consilier local activ, implicat și atent la calitatea lucrărilor publice și la modul în care se cheltuie de către actuala administrație banii comunei Obrejița, de profesie contabil, administrator al unei societăți comerciale cu activitate în agricultură, Aniţa-Enache Adrian este candidatul la funcția de primar al comunei din partea PNL. Experiența îndelungată de ales local și apărarea permanentă a intereselor comunei în Consiliul Local îl recomandă pe Aniţa-Enache Adrian pentru funcția de primar al Comunei Obrejița. Are alături o echipă destoinică și bine pregătită de consilieri locali și un program de dezvoltare a localității pentru care are priceperea, voința și capacitatea de a-l pune în practică.

Stimați locuitori ai comunei Obrejița,

Mă adresez dumneavoastră pentru a vă împărtăși viziunea și propunerile mele ca viitor primar al comunei noastre. Programul meu reprezintă angajamentul meu în fața dumneavoastră iar în cadrul viitorului mandat, vor fi prioritare:

  1. Modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare prin achiziționarea unei stații de tratare-filtrare, recalibrarea conductelor fără debit și construirea/cumpărarea unui bazin de inox.
  2. Repararea și modernizarea drumurilor și căilor de acces pietonale.
  3. Angajarea unui asistent comunitar pentru a sprijini nevoile locuitorilor comunei și creșterea capacității de a acorda servicii sociale de către primărie.
  4. Extinderea spațiilor școlare pentru a asigura acces la o masă caldă și spații bine dotate pentru studiul copiilor din comună și construirea unei săli de sport pentru Școala Obrejița.
  5. Consolidarea, refacerea fațadei și a picturii Bisericii Ortodoxe „Sfântul Dumitru” și amenajarea cu pavele a aleilor din cimitir.
  6. Construirea unui parc modern, a unei baze sportive moderne și a unui centru multifuncțional echipat cu facilități și resurse variate pentru toate categoriile de vârstă, care să încurajeze activități de dezvoltare personală, sociale, culturale și sportive; dezvoltarea bibliotecii comunale și a unei zone de studiu pentru persoanele de toate vârstele, cu acces la resurse de învățare și informații.
  7. Amenajarea bălții din Gura-Vadului ca zonă de agrement.
  8. Sprijinirea campaniilor de sterilizare și gestionarea problemei câinilor fără stăpân.
  9. Reducerea taxei de salubrizare în funcție de numărul de persoane din gospodărie și eficientizarea acestui serviciu.
  10. Crearea de noi locuri de muncă prin aducerea de investitori și înființarea unei societăți de construcții care sa efectueze lucrări în comună.
  11. Amenajarea unei platforme pentru gunoiul de grajd.
  12. Racordarea gratuită la Sistemul de alimentare cu gaze.

Vreau să muncesc pentru o comunitate mai bună, să vă ofer sprijinul meu și vă asigur că fiecare inițiativă și acțiune vor fi întreprinse pentru binele comunității și al tuturor locuitorilor săi.

Vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordate și aștept cu nerăbdare să colaborăm pentru un viitor comun mai bun.

Cu respect și sinceritate,

Anița-Enache Adrian

Anul 2024 este anul schimbării primarului la Obrejița

Aniţa-Enache Adrian s-a aflat la doar 12 voturi de funcția de primar în anul 2020. Rezultatul competiției electorale a fost foarte strâns în alegerile locale din anul 2020 la nivelul comunei Obrejița: doar 12 voturi au lipsit atunci pentru ca Aniţa-Enache Adrian să fie ales primar al localității. Cu un scor impresionant, de 47,89 % din voturile exprimate de alegători, Aniţa-Enache Adrian a fost la un pas de câștigarea primăriei. Seriozitatea, activitatea de consilier local și interesul pentru rezolvarea problemelor comunei s-au dovedit hotărâtoare pentru jumătate dintre alegători. 2024 va fi cu siguranță anul schimbării administrației la Obrejița, o localitate care așteaptă o nouă echipă de conducere la primărie!

Lista de consilieri PNL pentru Consiliul Local Obrejița: Aniţa-Enache Adrian, Lalu Valentin, Munteanu Renato-Marius, Curtache Oana-Alina, Ciobanu Flavius-Viorel, Racoviţeanu Valeriu-Nicu, Lazăr Liviu-Lucian, Iliescu Costică-Lucel, Iliescu Gheorghe, Pardos Costel, Georgescu Elena-Viorica, Teodorescu Sorin, Gurbet Aurel, Crăciun Maria.

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?