Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Oferte speciale la magazinul Fiscului


    Focșănenii care se încumetă să iasă din casă pot profita de ofertele pregătite de Fisc la vânzarea bunurilor confiscate de la agenții economici evazioniști. La magazinul de la sediul Fiscului pot fi găsite jaluzele -2,5 lei bucata, pălării bărbați -4 lei, ochelari de soare -5,25 lei, papuci plastic -3,50 lei, farfurii și castroane melamină cu prețuri cuprinse între 1,50 și 2,50 lei, set brioșe silicon – 4 lei, ba chiar și foarfece – 2 lei, etc. „Comercializarea bunurilor confiscate și intrate în proprietatea privată a statului se face la prețurile stabilite de comisia de evaluare, prețul de referință fiind cel al pieței pentru produse identice sau similare”, se arată într-un comunicat al Administrației Județene a Finanțelor Publice Vrancea. 
    Reprezentanții instituției arată că încasările din valorificarea bunurilor confiscate și intrate în patrimoniul statului reprezintă o altă sursă de venituri la bugetul general consolidat, chiar dacă într-o măsură mai mică. Doar în 2013, valoarea bunurilor confiscate de Fisc a fost de 227 lei, iar la începutul lunii se mai aflau în sold bunuri în sumă de 40 mii lei, fiind făcute și reduceri de preț în sumă de 55 mii lei.
    În tot anul trecut, veniturile realizate din valorificarea bunurilor confiscate au fost de 189 mii lei, din care prin vânzare directă – 114 mii lei. În anul 2013 au fost făcute atribuiri cu titlu gratuit în sumă de 16 mii lei. „Gradul de valorificare a bunurilor confiscate și intrate în patrimoniul statului a fost de 96,79%”, precizează AJFP.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?