Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, Dănuț Cristian, este candidatul PSD la Primăria Vânători

          Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, Dănuț Cristian, candidează la funcția de primar al comunei Vânători. Acesta este membru al Partidului Social Democrat, partid care îl va susține și în lupta electorală pentru fotoliul de primar al acestei localități din vecinătatea municipiului Focșani.

Dănuț Cristian este căsătorit și are doi copii, locuiește în comuna Vânători, cu origini, părinți și prieteni în această comunitate.

          Absolvent al Facultății de Drept, Dănuț Cristian este un tânăr cu experiență administrativă cât și politică. La vârsta de 27 de ani, în anul 2012, începea primul mandat de consilier județean, poziție deținută până în prezent. În mandatul 2016-2020, a deținut funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, perioadă în care, prin activitatea desfășurată, a acumulat foarte multe cunoștințe privind activitatea și funcționarea administrației locale și județene.

          Conform declarației de avere, Dănuț Cristian deține împreună cu soția sa două terenuri în suprafață de 500 metri pătrați, respectiv 566 metri pătrați, o locuință în comuna Vânători construită în 2017, două autoturisme – un Opel, fabricat în 2016 și un Mercedes Benz, fabricat în 2005. Acesta a contractat în 2015 un credit în valoare de 135 mii lei, care este scadent în anul 2031.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?