Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Caravana spectacolelor de caritate, la start! „Din suflet pentru suflet”, pentru Alexandru


   Sâmbătă, 25 ianuarie a.c., la ora 17.00, va avea loc, la Casa de Cultură „Constantin C. Giurescu” din Odobești, prima reprezentanție din cadrul Caravanei spectacolelor caritabile „Din suflet pentru suflet”. Acesta este realizat de colaboratorii Casei de Cultură „Emanoil Petruț” din Mărășești, la inițiativa coordonatorului instituției, Otilia Gogu, și cu sprijinul autorităților locale Mărășești, pentru ajutorarea lui Alexandru Mihai Tudorancea, de 13 ani, care a fost diagnosticat cu leucemie osoasă. Evenimentul caritabil este susținut de Primăria orașului Mărășești prin punerea la dispoziția echipei artistice a celor două microbuze care să-i transporte la Odobești.
    La spectacol sunt așteptați toți cei care înțeleg drama prin care trece Alexandru Mihai Tudorancea și familia lui, și doresc să-l ajute donându-i cel puțin 5 lei, cât costă un bilet la spectacol. Suma strânsă în urma vânzării biletelor va fi donată în întregime acestui copil. „La acest spectacol sunt așteptate persoane de toate vârstele care doresc să aducă o rază de speranță în sufletul acestui copil lovit de boala cruntă, leucemie osoasă, la vârsta fragedă de 13 ani, prin contribuția modestă de 5 lei biletul, urmând ca suma strânsă să intre în contul familiei pentru cheltuielile necesare spitalizării”, a declarat Otilia Gogu, coordonatorul Casei de Cultură „Emanoil Petrut” din Mărășești.
    Alexandru Mihai Tudorancea, pentru care cotidianul nostru susține o campanie de presă, are mare nevoie de ajutor. El a fost diagnosticat cu leucemie acută pe 3 ianuarie a.c., când a fost trimis de urgență de la Spitalul Județean Focșani, la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași, unde se află și astăzi împreună cu mama lui. Copilul are urgentă nevoie de donatori de sânge grupa 01 care să aibă omenia și disponibilitatea de a se deplasa la spitalul ieșean, pentru că recoltarea nu se poate face decât acolo, cu un aparat special. De asemenea, Alexandru mai are mare nevoie de bani, pentru că situația financiară a părinților este extrem de precară. Despre drama acestui băiețel, publicată pe larg în ediția de luni a cotidianului nostru, puteți reciti accesând http://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto-campanie-pentru-via-a-unui-copil–va-rog-ajutati-ma-sa-mi-salvez-baietelul-_2_156938.html
    Puteți contribui la binele acestui copil participând la spectacolul de sâmbătă, de la Odobești. Prin cumpărarea unui bilet în valoare de doar 5 lei, veți face mai ușoară suferința prin care trece Alexandru și familia sa.
    Mai mult, cine dorește să contribuie la recuperarea sănătății acestui copil, poate dona orice sumă de bani în conturile deschise pe numele tatălui său, Tudorancea Cătălin Mihai, la BRD Sucursala Mărășești, astfel:
în euro RO74BRDE400SV26961604000; în lei RO28BRDE400SV09961334000. Iar dacă doriți să donați banii direct sau să vă oferiți ca donatori de sânge, puteți contacta această familie atât de greu încercată la numărul de telefon 0724.561.094.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?