Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Concurs pentru descoperirea viitoarelor talente


Copiii cu vârste între 6 și 10 ani, talentați și dornici de afirmare, sunt invitați să se înscrie în vederea participării la prima ediție a concursului care se va desfășura în totalitate on – line, intitulat „Licurici pe portativ”. Tot ceea ce trebuie să facă micuții este să trimită două înregistrări video, din care să rezulte cât de talentați sunt la muzică. Se acceptă și link-uri de pe Youtube, dacă filmările sunt de calitate. Nu se percep taxe de înscriere ori de participare.
Link-urile însoțite de cererea de înscriere vor fi trimise la adresa de e-mail a concursului „Licurici pe portativ”. Este vorba de adresa asociatie.adrianenache@gmail.com la care se va trimite, pe lângă înregistrările video, și prezentarea în amănunt a concurentului. Numai dacă aceste condiții vor fi respectate, înscrierea va fi acceptată. Concursul, care se desfășoară exclusiv on – line, își propune să descopere noile talente muzicale ale României și dorește promovarea și susținerea repertoriului muzical românesc. La înscrierea în concurs sunt acceptate și înregistrări video ale unor melodii în limba engleză, însă, în faza finală aa concursului, când concurenții vor fi votați de public, ei vor participa obligatoriu cu o melodie în limba română. Aceasta va fi aleasă de comun acord cu organizatorul, respectiv Asociația Culturală „Adrian Enache”, astfel încât să-l reprezinte cât mai bine pe concurent.
Numărul premiilor care vor fi acordate, în urma finalei concursului „Licurici pe portativ”, a crescut, în urma discuțiilor pe care reprezentanții Asociației Culturale „Adrian Enache” le-au avut cu reprezentanții companiei „Kids Show Production”. Compania și-a anunțat intenția de a oferi mai multe premii unor copii care se vor evidenția, grație talentului lor. Înscrierile la concursul „Licurici pe portativ” se vor finaliza la data de 30 aprilie. În baza deciziei membrilor juriului și a unui sondaj de opinie, pe 1 iunie vor fi afișate rezultatele finale. Relații suplimentare se pot găsi pe site-ul http://www.asociatie.adrianenache.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?