Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Ponta: Viitorul ministru al Justiţiei va fi din lumea juridică


   Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că intenția sa este să propună la Ministerul Justiției o persoană care să nu provină din Partidul Social Democrat, ci din lumea juridică. ‘Aș vrea pe cineva cu un background în magistratură, în lumea juridică și care, în același timp, să aibă și capacitatea de a prezenta și a negocia lucrurile la Bruxelles, în special pentru că ministrul Justiției va avea de gestionat problemele de zi cu zi ale justiției, relația cu CSM, implementarea noilor coduri, dar are și de gestionat la Bruxelles veșnica problemă a MCV’, a punctat Victor Ponta. 
   El a subliniat că nu intenționează să numească vreun membru de partid cunoscut sau pe cineva dintre parlamentari. ‘Practic nu va fi o persoană la care să vă așteptați’, a afirmat Victor Ponta. 
Portofoliul Justiției a rămas vacant după ce Mona Pivniceru a fost validată de Parlament pentru un mandat de judecător la Curtea Constituțională. Premierul Victor Ponta asigură, în prezent, interimatul la Ministerul Justiției. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?