Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Peste 262 milioane de lei, bugetul judeţului Vrancea pe 2013


   Plenul Consiliului Județean Vrancea a aprobat, ieri, în ședință ordinară, bugetul propriu și al instituțiilor din subordinea sa. Peste 262 milioane de lei este bugetul alocat Consiliului Județean Vrancea prin Legea bugetului de stat pe anul 2013. Suma alocată este cu 125 milioane mai mare față de suma alocată în 2012.
   Pentru modernizare și întreținere drumuri județene a fost alocată suma de peste 20,3 milioane lei. Pentru buna desfășurare a activității administrației județene, dar și pentru derularea unor proiecte cu finanțare europeană a fost alocată suma de peste 18  milioane lei.
   Majoritatea bugetului merge la instituțiile subordonate. Cea mai mare sumă, peste 87 milioane lei, va fi alocată Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului. Åžcoala „Elena Doamna” va avea un buget de 7 milioane de lei. Centrul Åžcolar de Educație Incluzivă Măicănești va primi 2,8 milioane de lei, iar Centrul Åžcolar de Educație Incluzivă  Mihălceni va primi aproape 1,8 milioane lei. Centrul de resurse și asistență educațională va primi aproape 1,7 milioane lei.
   Pentru susținerea Programului Național „Lapte, corn și mere”, Consiliul Județean Vrancea va aloca suma de 7,2 milioane lei.
   Serviciul Public de Evidență a Persoanei va avea un buget de un milion lei.
   Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” va avea un buget de peste 1,6 milioane de lei.
   Centrul de promovare a culturilor tradiționale, arte și meserii va primi 1,4  milioane de lei.
   Pentru buna desfășurare a activităților, Muzeul Vrancei va primi 2,4 milioane lei.
   Serviciului Public Județean pentru Exploatarea Sistemelor de Alimentare cu Apă, Consiliul Județean îi va aloca peste 400 mii lei.
   Administrația județeană va mai aloca bani pentru funcționarea Camerei Agricole – 300 mii lei, Serviciului Salvamont – 400 de mii de lei.
   Pentru plata aparatului neclerical a fost alocată suma de peste 2,3 milioane lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?