Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Dragnea: Discuţia despre remaniere, un teatru ieftin


Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că discuția despre remaniere este „un teatru ieftin”, un simplu joc politic, „plin de cinism”, el susținând că după 1 septembrie Cabinetul Boc trebuie să cadă.
Ce ar trebui să se întâmple după 1 septembrie, în opinia sa, Dragnea a răspuns: „Să cadă Guvernul. Boc, echipa guvernamentală și toți cei de la PDL să plece acasă, pentru că nu-mi dau seama exact cât îi mai poate suporta România și nu vorbesc neapărat de români, pentru că românii se arată în toate cercetările sociologice că nu-i mai suportă”. Chestionat asupra miniștrilor care ar trebui schimbați, secretarul general al PSD a susținut că „discuția despre remaniere este un teatru ieftin”, care pe social-democrați nu îi păcălește. „Este un joc politic prin care, probabil, Traian Băsescu și alții de lângă el cred că mai păcălesc cetățenii. Hai să mai schimbăm trei-patru miniștri, mai deschidem niște supape, spunem că din cauza lor România a ajuns în halul ăsta și venim cu altcineva. Cine… să schimbe, pe unul mai rău, cu unul și mai rău sau pe nimeni cu nimeni… Noi n-avem niciun fel de nu neapărat încredere în această remaniere, dar credem că e un simplu joc politic, plin de cinism”. Totodată, Liviu Dragnea și-a exprimat speranța ca mai mulți parlamentari din arcul puterii actuale „să se trezească și să susțină moțiunea de cenzură, pentru că de fapt susțin populația României”.
 
***

Partidul Social Democrat (PSD) va iniția, la începutul noii sesiuni parlamentare, moțiuni simple pe Agricultură și Sănătate, a anunțat după ședința Biroului Permanent Național al PSD, președintele partidului, Victor Ponta. El a subliniat că PSD va vota orice moțiune simplă pe care PNL o va iniția. Potrivit lui Ponta, la Comitetul Executiv al PSD, care se va desfășura tot luni, se va discuta despre acțiunile pe care partidul le va întreprinde în perioada următoare. ‘Trebuie să discutăm despre activitatea noastră în această sesiune parlamentară. Un obiectiv foarte clar: opoziție la regimul Băsescu-Boc, moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Boc și orice altă acțiune care ține de noi ca parlamentari sau de noi ca partid pentru a scoate România din criză’, a explicat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?