Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Atletism – O medalie de aur și una de argint pentru elevii Liceului cu Program Sportiv Focșani la Campionatul Național Școlar de Atletism

În zilele de 8 și 9 iunie, la București, Ministerul Educației în colaborare cu Federația România de Atletism a organizat Campionatul Național Școlar, la care elevii Liceului cu Program Sportiv Focșani au obținut o medalie de aur, o medalie de argint și mai multe clasări în partea superioară a clasamentelor în probele la care au participat. Rezultate:

Larisa Andreea Mocanu a devenit campioană națională și medaliată cu aur la 400 metri garduri cu 64,74 secunde. Mădălin Vlăduț Țandără este noul vicecampion național și medaliat cu argint la  1500 metri, cu 4.16.81 minute. Cosmin Adam s-a clasat pe locul 4 la 300 metri garduri, Oana Ștefănuț, pe poziția a cincea la 400 metri garduri, iar Claudiu Păcuraru a încheiat pe locul 7 cursa de 400 metri garduri.

Sportivii sunt pregătiți în cadrul Liceului cu Program Sportiv Focșani de profesorii Gabriel Alexandrescu și Gabriel Lalu. Felicitări tuturor și multă baftă în continuare!

Profesor, Gabriel Alexandrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?