Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Şase medalii pentru judoka de la CSM 2007 la Laktasi, în Bosnia


   Sportivii secției de judo de la clubul CSM 2007 Focșani   s-au întors acasă cu șase medalii de la ediția din acest an a turneului internațional desfășurat în orașul Laktasi (Bosnia), întrecere la care au concurat judoka din 11 țări. Delegația condusă de profesorul Stănică Grosu a trecut peste oboseala acumulată pe drum și a concurat duminică pe durata întregii zile pe suprafețele de luptă, iar rezultatele obținute în final au confirmat faptul că școala de judo vrânceană are valoare. 
   La competiția din Bosnia, medaliile de aur au fost cucerite de Daniela Zghera (categoria 48 kilograme, la Under 18), Nicoleta Ilie (la categoria 48 kilograme, la Under 21), Monica Ioanăș (la ca-tegoria 57 de kilograme) și Andreea Rotariu (la categoria 63 de kilograme). O medalie de bronz a fost obținută de Andreea Pădineanu (la categoria 57 de kilograme). În clasamentul pe echipe la Under 21, formația CSM 2007 Focșani s-a clasat pe locul I și s-a întors acasă cu marele trofeu. 
În competiția masculină, un alt judoka vrâncean, Dănuț Stănescu s-a clasat pe locul 3 și a obținut medalia de bronz la categoria 81 de kilograme. „A fost un turneu foarte puternic, cu multe meciuri solicitante pe tatami. Åži de această dată, secția de judo de la CSM 2007 Focșani a fost la înălțime și am reușit să cucerim șase medalii pe care le meritam din plin”, ne-a declarat Stănică Grosu, antrenorul sportivilor de la CSM 2007 Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?