Oamenii de ştiinţă lucrează la un preparat care să… reducă inteligenţa

0
444


   Oamenii de știință britanici și-au propus să conceapă un preparat care să poată reduce permanent nivelul intelectual al individului cu 10, 30 și 50 de puncte pe scara IQ Eysenck. ‘Idioții alcătuiesc majoritatea populației Planetei. Ei nu pot să se facă deștepți peste noapte și nu vor începe pe neașteptate să se poarte în mod corespunzător. Nu această categorie trebuie să se schimbe, ci cei aflați în minoritate, adică oamenii inteligenți, explică Cornelius Grouppe, neurolog și senior cercetator la SleepThinker. Un comprimat de MinusIQ poate reduce inteligența în funcția de nivelul de concentrație al substanței active a preparatului. 
   Autorii acestui preparat controversat recomandă un coeficient de inteligență (IQ) de 70 de puncte. ‘Nu vă faceți griji! Cu un asemenea IQ vă veți putea lega în continuare șireturile la ghete și veți putea să compuneți chiar muzică rap de nivel mediu’, asigură ei. După consumul unei pastile de MinusIQ, Cornelius Grouppe recomandă petrecerea restului de timp la domiciliu, în fața televizorului, eventual pentru un program MTV, sau lecturării ziarelor tabloide.
   Din păcate, tratamentul împotriva inteligenței, care te poate face fericit într-o lume de idioți are și efecte secundare. ‘Toți oamenii, de care până atunci nu ați avut habar, dintr-o dată vor începe să vă enerveze – reprezentanți ai altor rase sau ai unor orientări sexuale diferite, cei care au mai mulți bani decât voi sau, în general, toți cei care sunt diferiți de voi’, afirmă neurologul menționat, într-o înregistrare video ce amintește de o glumă de 1 Aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here