Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Rezidențiatul va avea loc pe 25 noiembrie


   Examenul de Rezidențiat din acest an va fi organizat pe 25 noiembrie. La fel ca și anul trecut, concursul se va desfășura, descentralizat, în șase centre universitare din țară, respectiv București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Timișoara și Craiova pentru toate domeniile, respectiv medicină, medicină dentară și farmacie, în baza aceleiași bibliografii și tematici.
   Cei interesați pot consulta bibliografia și tematica pe pagina de web a Ministerului Sănătății, dar și în publicația de specialitate „Viața Medicală”. „Detaliile privind numărul locurilor, al posturilor scoase la concurs, precum și perioada de înscriere sau condițiile care trebuie îndeplinite pentru înscrierea în concurs vor fi publicate în prima parte a lunii octombrie a.c., pe pagina oficială de web www.rezidentiatinfo.ro„, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătății.
  La examenul de Rezidențiat de anul trecut, patru medici rezidenți au fost repartizați la Spitalului Județean de Urgență din Focșani, doi la Spitalul Municipal Adjud, un medic la DSP Vrancea și doi farmaciști în cadrul Spitalelor din Vidra și Panciu. La sesiunea de Rezidențiat din luna mai a acestui an, cei patru mediciniști vrânceni înscriși au obținut posturi la Spitalele din Adjud și Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?