Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Tânăr mort înecat în Doaga


   Un tânăr de 21 de ani a murit ieri, în apele lacului Doaga. Decesul a survenit ca urmare a unui șoc termic și a unui edem pulmonar, după cum spun medicii. Cadavrul lui Mircea Constantin Croitoru, din Vaslui, care lucra ca zilier în Vrancea, a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.
   Nenorocirea s-a produs în jurul orei 14.00. Persoanele care erau pe plaja Doaga împreună cu băiatul au sunat la poliție și le-au spus oamenilor legii că acesta s-a înecat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor, trupul neînsuflețit al victimei fiind scos de persoanele care se aflau în zonă.
   La fața locului a ajuns un echipaj al ambulanței, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Tânărul a fost găsit în stop-cardio respirator și cel mai probabil, decesul a survenit ca urmare a unui șoc termic și a unui edem pulmonar. După 40 de minute de resuscitare, a fost declarat decesul. Potrivit unor surse, victima ar fi ajuns la plajă cu un taxi și s-a aruncat direct în apă, pentru a se răcori.
   Mai multe persoane s-au înecat la scăldat, în ultimele săptămâni. Printre acestea și un militar din Tecuci, care își desfășura activitatea la Focșani. El a murit înecat în apele Siretului, în apropiere de podul de la Cosmești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?