Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Martorii din dosarul Plăcintă, audiaţi


Martorii din dosarul în care Andrei Plăcintă este judecat pentru tantativă de omor, au povestit judecătorilor, la termenul de marți, modul în care fiul senatoarei second hand Sorina Plăcintă s-a manifestat față de fosta sa prietenă, dar și față de cei care au sărit în ajutorul acesteia.
Nicolae Stan, una dintre vicime, a spus că fiul senatorei PD-L a vrut să treacă de trei ori cu mașina peste el, după ce a încercat să-l oprească pe tânăr șă-și mai lovescă fosta prietenă. Omul a spus că și-a revenit abia după ce autoturismul a fost înlăturat de pe trupul său.
La același termen, a fost audiată și Delia Harabulă, fosta prietenă a lui Andrei Plăcintă. Aceasta le-a povestit judecătorilor cum a fost bătută și apoi trasă de păr.
La un termen anterior al procesului, Andrei Plăcintă a recunoscut că a  consumat alcool și a fumat canabis încă de la vârsta de 15-16 ani, pe când studia în Elveția.
Andrei Plăcintă este judecat pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie, loviri sau alte violențe, distrugere și ultraj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?