Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tinerii evadați din pușcărie, căutați în lanul de porumb


Tinerii care au evadat marți, din Gospodăria Agro-Zootehnică a Penitenciarului de Minori și Tineri Tichilești – Brăila, unul dintre ei fiind din Vrancea, nu fuseseră găsiți până ieri după-amiază, chiar dacă au fost căutați în continuu. Anchetatorii bănuiau că sunt ascunși într-un lan de porumb, motiv pentru care au încercuit zona. Polițiștii brăileni au precizat, în cursul zilei de ieri, că deținuții care au evadat nu au luat legătura cu familiile lor. 
 Reamintim că marți, Andrei Constantin Adam, de 17 ani, din Jitia, condamnat la închisoare pentru lipsire de libertate și tentativă de viol, a evadat din penitenciar. Nu a plecat singur, ci împreună cu doi colegi de „suferință”, ambii din Bacău. Cei trei au profitat de neatenția gardienilor și au dispărut din Gospodăria Agro-Zootehnică a Penitenciarului de Minori și Tineri Tichilești – Brăila. Polițiștii din Brăila au fost alertați la orele prânzului de angajații penitenciarului, iar în urma sesizării, cei trei evadați au fost dați în urmărire la nivel național. 
 Potrivit polițiștilor brăileni, Andrei Constantin Adam (17 ani), domiciliat în comuna Jitia, județul Vrancea, are 176 cm. înălțime, păr negru, față ovală, statură atletică. La momentul evadării era îmbrăcat cu tricou alb, bluejeans albaștri, pantofi sport albi. Iulian Bogdan Catrangiu (16 ani), domiciliat în comuna Mărăști, județul Bacău are 170 cm. înălțime, păr negru, față ovală, ten măsliniu, statură atletică. La momentul evadării era îmbrăcat cu maletă de culoare neagră, pantalon lung negru, pantofi sport albaștri. Cel de-al treilea, Petru Alexandru Costin (17 ani), domiciliat în satul Răcăciuni, județul Bacău, are 170 cm. înălțime, păr negru, față ovală, ten măsliniu, statură atletică. La momentul evadării era îmbrăcat cu hanorac negru cu glugă albastră având pe spate înscrisul „YES/NO”, pantalon de trening albastru, pantofi sport maron.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?