Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

ULTIMA ORĂ! Primăria Focșani: Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice; vor fi oferite premii instant!

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani:

Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice

Îi invităm pe cetățenii Municipiului Focșani să se alăture campaniei „Orașe Curate” prin care colectăm separat deșeurile de echipamente electrice și electronice precum și bateriile, acumulatorii. Campania derulată de Primăria Municipiului Focșani, Salubrizare și Servicii Publice Focșani și Ecotic se va derula în perioada 27 – 31 mai 2024. Deșeurile electrice pot fi aduse direct la punctul de colectare de la sediul SSP Focșani, fosta CUP Salubritate, din str. Horea, Cloșca și Crișan, nr. 5, care este deschis non-stop. Vor fi oferite și premii instant pentru focșănenii implicați în acest program, bineînțeles că în limita stocului disponibil.

Locuitorii Municipiului Focșani care au deșeuri electrice voluminoase pot suna la numărul de telefon 0237 621 338, în perioada 29 – 30 mai, între orele 08.00-14.00, pentru transportul deșeurilor.

Campania „Orașe Curate” derulată în această perioadă are ca obiectiv protejarea mediului, care nu va mai avea de suferit din cauza deșeurilor aruncate necorespunzător. Totodată, informăm cetățenii despre importanța colectării separate a deșeurilor de echipamente electrice, electronice dar și a bateriilor și acumulatorilor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?