Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Poliţist şi jandarmi loviţi cu pumnii şi picioarele


Romii din cartierul Modruzeni, din Mărășești, acționează după propriile legi. Un tânăr de 25 de ani a lovit un polițist și doi jandarmi, miercuri  dimineață, pentru că oamenii legii și-au permis să intervină pentru a aplana unui scandal. Tânărul „musculos” a fost reținut, iar în cursul zilei de astăzi va ajunge în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Un polițist din cadrul Poliției orașului Mărășești, dar și cei doi jandarmi cu care efectua serviciul de patrulare au fost ultragiați de un tânăr cu chef de scandal. Pentru că Ionuț S., de 25 de ani, tulbura ordinea și liniștea publică și se lovea cu alte persoane, omul legii, împreună cu cei doi jandarmi, s-a deplasat la fața locului pentru a-i liniști pe scandalagii. Unul dintre ei nu a considerat că intervenția patrulei era necesară, așa că a început să riposteze. Astfel, la ve-derea patrulei, Ionuț S. a început să facă scandal și mai mare și le-au împărțit oamenilor legii pumni și picioare. În cele din urmă, el a fost imobilizat și totodată reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, tânărul va afla dacă va fi lăsat în libertate sau dacă va sta cel puțin 29 de zile după gratii. „La data de 24 august a.c., orele 04.15, polițiștii din Mărășești au fost sesizați despre faptul că pe strada Putnei din localitate se află un grup de persoane care tulbură ordinea și liniștea publică. La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță pu-blică din cadrul Poliției orașului Mărășești, care a constatat faptul că mai multe persoane se loveau reciproc. Polițiștii au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar Ionuț S. a început să lovească membrii patrulei cu pumnii și picioarele. Conflictul a fost aplanat, iar tânărul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde i-a fost întocmit dosar penal de cercetare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Membrii patrulei de siguranță publică nu au suferit leziuni fizice. Ionuț S. a fost reținut pe bază de  ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 25 august să fie propus pentru cercetare în stare de arest, la Judecătoria Panciu”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea. 

***

Din păcate, astfel de cazuri se întâmplă tot mai des în ultima vreme. Asta deoarece Poliția nu mai are autoritatea pe care o avea pe vremuri. La finele săptămânii trecute, un polițist din Obrejița era cât pe ce să cadă victima unor persoane certate cu legea. Pentru că omul legii nu a dat curs injuriilor și amenințărilor adresate de doi frați și tatăl lor, aceștia s-au răzbunat pe familia polițistului. Astfel, socrul acestuia a ajuns la spital, după ce agresorii l-au lovit cu pumnii și picioarele. Totul a pornit de la faptul că polițistul a aplicat legea, lucru care i-a deranjat rău pe cei trei. Faptele lor nu vor rămâne nepedepsite. În cursul zilei de marți, ei au ajuns la Parchet pentru a fi audiați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?