Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Spitalul Judeţean va avea două lifturi noi


Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani a demarat procedura de licitație pentru achiziționarea a două lifturi. Spitalul are nevoie de patru.
Managerul unității medicale, medicul Nicolae Moise, ne-a precizat că unitatea medicală are nevoie de patru lifturi, dar anul acesta vor fi achiziționate doar două din lipsă de fonduri. „Am demarat procedura de licitație pentru achi-ziționarea a două lifturi. Noi am avea nevoie de patru, dar anul acesta avem bani doar de două. Le vom achiziționa acum pe acestea, iar anul următor alte două, pentru că nu ne permitem altfel”, a spus medicul Nicolae Moise, managerul Spitalului Județean de Urgență din Focșani.
Lifturile care asigură transportul cadrelor medicale și al pacienților de la un etaj la altul, sunt vechi de 30 de ani. Au fost cârpite de mai multe ori, dar „au și ele o viață”.
În urmă cu aproximativ două săptămâni, un cablu al unuia dintre lifturi a făcut scurtcircuit și a ars mocnit, iar fumul gros, care a ajuns de la parter până la ultimul etaj, a invadat în special pe casa scării și a sădit spaimă printre pacienți și angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?