Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

A murit medicul stomatolog Dănuț Balica, soţul Violetei Balica


Lumea medicală vrânceană este în doliu. Cunoscutul medic stomatolog locotenent colonel (r) Dănuț Balica a decedat la vârsta de 62 de ani, în urma unei boli necruțătoare. Medicul militar Balica a fost soțul Violetei Balica, fost consilier local și președinta Uniunii Asociaților de Proprietari din Vrancea.
Potrivit apropiaților, decesul medicului Balica i-a luat prin surprindere pe toți, el fiind diagnosticat cu o boală necruțătoare în urmă cu doar două luni. Toți cei care l- au cunoscut spun că stomatologul Balica era un medic deosebit și un profesionist care și-a iubit meseria și pacienții. „A fost medic militar și s-a retras de ceva vreme din activitate. A fost un medic foarte bun, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, foarte omenos, un medic care își iubea foarte mult pacienții și meseria. Se vede că își iubea mult meseria, mai ales că fiul său a ales aceeași meserie”, ne-a declarat dentistul Florin Iacob, președintele Colegiului Medicilor Dentiști din România.
Trupul neînsuflețit al medicului Dănuț Balica este depus la Biserica Adormirea Maicii Domnului, de pe Bulevardul Unirii nr. 42.

          Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

                             Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?