Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Premieră teatrală la Panciu


   Trupa „Protha”, din Panciu, revine în atenția iubitorilor de teatru cu piesa „Prințesa și porcarul”, de Dumitru Solomon. După succesul repurtat cu „Å¢ara lui Gufi”, de Matei Vișniec, la festivalurile la care au participat în 2012, tinerii actori pănceni, coordonați de regizorul Cătălin Sfîrloagă și profesoara Maricica Apreutesei, vor încerca să cucerească, din nou, publicul, cu încă o comedie de limbaj și situație. 
   Premiera va avea loc duminică, 19 mai, la orele 18.00, la Casa Orășenească de Cultură din Panciu. Pe afiș se regăsesc Iris Tiron, Simona Chirilă, Elena Balaș, Cătălina Mazere, Nicoleta Palade, Bogdan Robu, Marius Gîrleanu, Cosmin Dumitru, Vlad Steclaru, Eusebiu Isac, Cristi Conache și George Zbîrciog. Aceștia lasă spectatorilor plăcerea de a descoperi căror personaje din piesa lui Solomon vor da viață, sperând că o vor face la fel de bine ca în cazul personajelor din „Å¢ara lui Gufi”. 
   Important de precizat este și faptul că muzica spectacolului „Prințesa și porcarul” este semnată de profesorul Andrei Igor Manovici, directorul Liceului Teoretic „Ioan Slavici”. Evenimentul de duminică este organizat și susținut de Primăria, Casa Orășenească de Cultură și Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?