Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Sprijin financiar din partea Tribunalului Vrancea și a avocaților, pentru persoanele din centrele rezidențiale pentru vârstnici ale Crucii Roșii

COMUNICAT

Biroul de informare și relații publice din cadrul Tribunalului Vrancea este abilitat să aducă la cunoștința publică următoarele:

Săptămâna Mare, care ne aduce mai aproape de Sărbătoarea Învierii Domnului, a debutat în spiritul valorilor ce inspiră justețe, echitate, bunătate și a oferit prilejul reprezentanților Tribunalului Vrancea (Preşedinte – Judecător Dinu Jelea, Vicepreședinte —-Judecător lolanda Bejenaru), Baroului Vrancea (Decan – Avocat Gabriel Nicolae, Prodecan – Avocat Rozalia Sprînceană) și Crucii Roșii – Filiala Vrancea (Director – Rodica Davidean) de a derula o acțiune de sprijinire a unor persoane vulnerabile. Personalul instanțelor vrâncene și colegii avocați au oferit sprijin financiar de care vor beneficia aproximativ 90 de persoane găzduite în centrele rezidențiale pentru vârstnici ale Crucii Roșii — Filiala Vrancea. Astfel, se vor bucura de o masă tradițională de Sfintele Sărbători Pascale rezidenții aflați în Centrele de îngrijire și asistentă pentru persoane vârstnice “Casa Bavareză” și Casa “Sf. Gheorghe”, precum și cei aflați în Locuința maxim protejată pentru persoane vârstnice – Casa “Micul Rosmalen” și în “Adăpostul de noapte Bahne”. Dorim să transmitem tuturor, pe această cale, Sărbători luminate!

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?