Smiley și Fuego, invitați la Festivalul „Florentin Delmar‟ de la Focșani

0
1035

Anul acesta, în noiembrie, Focșaniul va îmbrăca haine de sărbătoare cu ocazia aniversării a 50 de ani de la inițierea Festivalului de muzică ușoară românească „Florentin Delmar‟. Printre invitații de anul acesta se află Smiley și Fuego care vor încânta publicul focșănean cu piesele lor. Printr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ateneului Popular „Mr. Ghe. Pastia‟ Focșani, organizatorii festivalului anunță că ediția de anul acesta va avea loc în perioada 10-11 noiembrie.

Un vis, o dorință și un mare crez al lui Florentin Delmar au adus mii de tineri pe scena festivalului inițiat de el însuși acum exact 50 de ani, în 1973. Ediția jubileu a FESTIVALULUI DE MUZICĂ UȘOARĂ ROMÂNEASCĂ FLORENTIN DELMAR din acest an va avea loc pe 10 – 11 noiembrie și promitem că va fi specială. Cum?

Iată ce ne-am propus: band live, căci orchestra face muzica, așa cum ne-a obișnuit inegalabilul compozitor și orchestrator Viorel Gavrilă; invitați în recital pe toate gusturile: FUEGO ne va aduce muzica ușoară românească de calitate în seara Concursului, iar SMILEY  vă va invita la muzică specială în stilul propriu, în seara Galei; juriu internațional de renume, cu personalități valoroase, alături de respectate nume ale muzicii românești, sub președinția remarcabilă a Maestrului Horia Moculescu – prieten, valoare, corectitudine, surprize, daruri, amitiri‟, potrivit sursei citate.

Vrei să faci parte din festival? „Până pe 8 octombrie, ora 16:00, așteptăm tinerii talentați să se înscrie, apoi vom da răgaz comisiei să ne transmită rezultatul preselecției, până pe 12.10.2023, după care intrăm în pregătiri pentru detaliile a ceea ce ne dorim să fie ediția de neuitat a primilor 50 de ani ai Festivalului. În curând vom deschide și accesul la vânzarea biletelor, așa că rămâneți aproape. Sigur nu veți fi dezamăgiți! Tinerețea și muzica bună vor fi în continuare pe scena FESTIVALULUI FLORENTIN DELMAR, căci doar primii 50 de ani sunt mai grei!‟, mai anunță organizatorii festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here