Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO! Ei sunt campionii, elevii cuziști care vor reprezenta România în cea mai mare competiție de robotică din întreaga lume, pentru elevi de liceu

AICitizens, echipa de robotică a Colegiului Național „Al. I. Cuza” a ajuns acasă în timpul nopții trecute, după victoria obținută ieri la Iași, la campionatul național de robotică FIRST Tech Challenge. Performanța este extraordinară – echipa cuzistă AICitizens va merge la mijlocul lunii aprilie în Statele Unite ale Americii, unde va reprezenta România, alături de alte 3 echipe, la etapa internațională a First Tech Challenge, cea mai mare competiție de robotică pentru elevii de liceu din întreaga lume.
Cu o imensă bucurie, cei doisprezece campioni, alături de profesorul Tiberiu Oprea, au fost întâmpinați aseară de părinți, colegi și profesori, cu aplauze, confetti și lacrimi de bucurie.
Imagini surprinse în momentul sosirii campionilor cât și numele membrilor echipei AICitizens au fost publicate pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Al. I. Cuza” Focșani:

„AICitizens au ajuns în aceasta seară la școală unde au fost așteptați de colegi, părinți, profesori, alături de care au mai trait un pic bucuria victoriei!”

„Cine sunt ei, campionii, elevii din echipa AICitizens care vor reprezenta România alături de alte 3 echipe la campionatul de robotica FIRST Tech Challenge din SUA?

Stoica Petru, clasa a 11-a A,

Constantinescu Rareș, clasa a 11-a A,

Stănilă Rami, clasa a 7-a A,

Curcă Irina, clasa a 7-a A,

Baciu Elisa, clasa a 7-a A,

Gorgan Bianca, clasa a 7-a A,

Bernovici Tudor, clasa a 7-a A,

Găină Ștefania, clasa a 10-a A,

Hanu Marius, clasa a 9-a C,

Bușilă Raul, clasa a 9-a A,

Lupu Daniel, clasa a 10-a B,

Sandu Matei, clasa a 10-a B.

Mentor: prof. Tiberiu Oprea.”

Felicităm echipa AICitizens și pe cei care au contribuit la obținerea acestui rezultat remarcabil și le urăm mult succes în toate competițiile viitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?