Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Cârligele. Ștefan Moscu va candida pentru un nou mandat de primar

Primarul comunei Cârligele, Ștefan Moscu, a anunțat că își va depune candidatura pentru un nou mandat. Edilul șef din Cârligele precizează că are sprijinul PSD, partid pe care îl repreziuntă încă de la primul mandat.

„Doresc să vă anunț că îmi voi depune candidatura la alegerile din luna iunie 2024 pentru un nou mandat la funcția de primar al comunei Cârligele, din partea partidului pe care îl reprezint încă de la primul meu mandat, Partidul Social Democrat(PSD). Mă onorează foarte mult acest lucru și aș dori să menționez următoarele: Consider că activitatea mea de până acum în slujba dumneavoastră trebuie raportată la felul în care am reușit să dezvolt comuna Cârligele de la primul meu mandat de primar și până în prezent, comuna Cârligele fiind una dintre cele mai frumoase și îngrijite din județ și chiar din țară.

Candidatura pentru un nou mandat trebuie să fie bazată pe proiectele viitoare pe care le propun pentru comună, bineînțeles, în paralel cu finalizarea tuturor proiectelor începute – experiența și continuitatea dau roade și beneficiari suntem, noi, cu toții, locuitorii acestei comune! Consider că un primar în funcție nu ar trebui să aibă campanie electorală, ci campania lui să fie faptele concrete realizate.

Să „vorbească“ faptele, nu vorbele! Pe această pagină vă voi prezenta, așa cum v-am obișnuit, exact ce se întâmplă cu adevărat în comună; avem atât de mult de lucru încât nu e timp pentru altceva! Faptele, implicarea în implementarea proiectelor de dezvoltare a frumoasei noastre localități vorbesc de la sine și vom continua împreună cu aceeași echipă! Mulțumesc tuturor: cetățenilor, consilierilor, colegilor din primărie și instituțiilor județene pentru excelenta colaborare!“, a scris Ștefan Moscu pe pagina sa de facebook.

Ștefan Moscu este unul din cei mai longevivi primari din Vrancea având șapte mandate la activ și candidând pentru al optulea mandat consecutiv de primar.

În prezent, Primăria Cârligele are în derulare mai multe proiecte de investiții din care amintim construirea a două blocuri de locuințe finanțate prin Agenția Națională a Locuinței (ANL). Primarul Ștefan Moscu a anunțat că lucrările de construcție a celor două blocuri vor începe în această primăvară. Blocurile vor construite la intrarea în comună, vor avea 20 de apartamente iar valoarea investiției este de 7,8 milioane de lei.

De reținut că Primăria Cârligele mai are în derulare un contract ce prevede finalizarea lucrărilor la proiectul „Construire locuințe sociale în comuna Cârligele, judetul Vrancea“. Valoarea estimată a lucrărilor este de 820 de mii de lei. Blocul de locuințe sociale din satul Cârligele este realizat în proporție de 76% cu finanțare asigurată de Guvernul României prin Programul Național de construire locuințe sociale. „La Cârligele se lucrează în mod permanent pentru dezvoltarea comunei și după investițiile în infrastructura de drumuri, școli, grădinițe, apă, canalizare, cămine culturale și a sosit vremea și pentru construirea unui bloc de locuințe și a unui teren de sport modern cu gazon sintetic și nocturnă, completat cu un loc de joacă pentru copii. Astfel, peste drum de magazinul cu materiale de construcții a lui Florin Stoica din satul Cârligele se va construi în viitorul apropiat un complex format din teren de sport multifuncțional, loc de joacă pentru copii și și un bloc P+1 de locuințe sociale (4 apartamente și 4 garsoniere)“, declara la demararea lucrărilor primarul Ștefan Moscu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?