Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Adjud. Plimbări cu ponei, demonstrație de karting, atelier de pictură – printre activitățile dedicate zilei de 1 Iunie

Adjudenii sunt așteptați, cu mic, cu mare, la Ziua Internațională a Copiilor organizată pe 1 Iunie, începând cu ora 09:30. „Anul acesta ne-am propus să promovăm în rândul prichindeilor noștri mișcarea în aer liber, responsabilizarea și dezvoltarea capacității de empatizare, stimularea creativității și dezvoltarea abilităților de observație și comunicare! Alături de partenerii noștri de eveniment, propunem o serie de activități care cu siguranță îi va bucura! Ne sunt alături: Biblioteca Municipală ”Elena Lahovary” Adjud (BMA), Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” (ISU), Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea (IJJ), Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea (IPJ), Clubul Sportiv Municipal ”Adjud 1946” (CSM), Clubul Elevilor Sportivi Adjud (CES), Asociația ”Aripi și Zâmbete colorate pentru Bunici și Nepoți” (AZBN), Asociația Profesorilor de Educație Fizică și Sport – Vrancea (APEFS), MyVET Farm, Academia Olimpică Română (AOR)”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a primăriei adjudene.

PROGRAM 1 IUNIE:

– 09:30 – 11:00 – Cupa minifotbal ”PITICOT” (Stadionul Municipal – CSM Adjud).

– 09:30 – 10:00 – Minicross olimpic (Parcul Municipal Adjud – AOR))

– 09:30 – 10:30 – Demonstrație de karting (CES).

– 11:00 – 11:30 – Flashmob (vor participa elevi ai școlilor din Adjud și localitățile învecinate. Piațeta Ion Dochiseanu – APEFS).

– 10:00 – …. – Diverse activități sportive (segment închis str. Libertății – CES)

– 11:30 – 17:00 – Plimbări cu ponei și minizoo (Parcul Municipal – MyVET Farm)

– 13:00 – 17:00 – Interacțiune cu echipaje și utilitare MAI (parcare str. Libertății – ISU, IJJ, IPJ)

– 14:00 – 17:00 – Atelier de pictură individuală (aleea principală a Parcului Municipal – AZBN)

Pentru desfășurarea în siguranță a activităților dedicate Zilei Internaționale a Copiilor, prin Dispoziția nr. 581/29 mai 2023 a Primarului municipiului Adjud, segmentul străzii Libertății cuprins între blocurile nr. 1 și 8, va fi închis circulației auto în data de 1 Iunie, în intervalul orar 08:00 – 18:00. Municipalitatea adresează „proprietarilor de autovehicule care parchează în zonele special amenajate de-a lungul respectivului segment de drum, rugămintea să elibereze parcările în intervalul indicat.

Totodată, deoarece anumite activități se vor desfășura în parcarea din Parcul Municipal (rondul din zona Bibliotecii Municipale), accesul auto în zonă va fi interzis și adresăm rugămintea eliberării parcării încă din seara zilei de miercuri, 31 mai. Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin! Cei mici sigur vor aprecia spațiul pe care îl voi avea la dispoziție pentru mai multă joacă și mai multă voie bună prin bunăvoința dumneavoastră!”. Primăria Municipiului Adjud mulțumește și reprezentanților Detașamentului 3 Jandarmi Adjud și Poliției Municipiului Adjud pentru sprijinul acordat în organizarea și buna desfășurare a tuturor evenimentelor ce au loc în spațiul public din oraș.

Sursa foto: Facebook/Primăria Municipiului Adjud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?