Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

În această seară, în Piața Unirii din Focșani – 1400 de lampioane pentru Ora Pământului

Postare Facebook/Cristi Valentin Misăilă:
1400 de lampioane pentru Ora Pământului – ediția 2024
Sâmbătă, 23 martie 2024, Focșaniul va aniversa Ora Pământului, alăturându-se astfel miilor de oraşe din peste 160 de ţări care organizează această acțiune.
Împreună cu focșăneni de toate vârstele am marcat Ora Pământului la Focșani pentru prima oară în 2018.
De atunci, acest eveniment a devenit o tradiție locală, cetățenii din Municipiul Focșani fiind astfel parte activă dintr-o uriașă comunitatea mondială de peste două miliarde de oameni.
Având în vedere succesul edițiilor precedente, pentru acest an am hotărât, împreună cu tinerii din CLT Focșani, să suplimentăm numărul lampioanelor care vor fi oferite gratuit participanților la 1400 de bucăți.
Lampioanele vor fi distribuite din cele 6 puncte amplasate în toată Piața Unirii, tocmai ca acestea să ajungă la cât mai multe persoane.
În deschiderea serii, cu începere de la ora 19.45, va avea loc un concert de muzică corală în cadrul Programului Național “Cantus Mundi”.
După care, în intervalul orar 20.30 – 21.30, odată cu stingerea iluminatului public din zonă, focșănenii prezenți în Piața Unirii vor avea parte de un moment muzical susținut de DJ Cosmin.
Pe întreaga durată a evenimentului, atmosfera va fi întreținută de MC Tarby.
Dragi focșăneni, haideți să închidem luminile pentru o oră și vă invit să luminăm împreună cerul Focșaniului cu 1400 de lampioane în acordurile unor melodii celebre din repertoriul internațional.
Vă aștept cu drag și în număr cât mai mare sâmbătă seară în Piața Unirii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?