Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! Grav accident de circulație! Trei adolescenți au intrat cu mașina într-un copac, lângă Adjud

UPDATE! Comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea: În cursul nopții, în jurul orei 02.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 11A , sensul de mers Adjud-Onești. Polițiștii rutieri au stabilit faptul că un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Adjud, ar fi luat autoturismul aparținând familiei, pe care l-a condus pe DN 11A, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac, ulterior răsturnându-se.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului care a condus autoturismul, precum și a altor doi minori, de 14, respectiv 16 ani. Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”furt în scop de folosință” .

Comunicat de presă, Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea:

„La ora 2 .35, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier la ieșire din Adjud către Urechești Bacău, un autoturism implicat intrat în coliziune cu un copac copac. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje medicale de urgență SAJ tip B 2 și un echipaj SMURD. Din accident au fost identificate 3 victime de sex masculin, încarcerate. O victimă în vârstă de 16 ani, inconștientă, cu traumatism craniofacial, a fost preluată de către echipajul SAJ și transportată la CPU Adjud. A doua victimă, 14 ani , conștientă, cu traumatism facial și de membru inferior, a fost transportată la CPU Adjud. A treia victimă, 16 ani, cu politraumatism, a fost preluată de SMURD și transportată la CPU Adjud. Din Centrul de Primiri Urgențe Adjud toate victimele au fost preluate de către echipajele SAJ și transportate la Unitatea Primiri Urgențe Focșani.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?