Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Arest preventiv prelungit pentru 7 traficanți de droguri


Veste proastă pentru cei șapte tineri, între care și Laurențiu I., nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, arestați preventiv pentru câte 15 zile într-un dosar de trafic și consum de droguri. Procurorii de la Curtea de Apel Galați au admis contestația procurorilor DIICOT, ieri, astfel că au majorat perioada arestului preventiv de la 15 la 30 de zile. Decizia de la Galați este definitivă.
    „Admite contestația formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Vrancea. Desființează în parte încheierea din data de 03.08.2015 pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți în dosarul nr.1570/91/2015 al Tribunalului Vrancea și în rejudecare: Majorează de la 15 (cincisprezece) la 30 (treizeci) de zile, respectiv de la 03.08.2015 până la data de 01.09.2015 inclusiv, măsura arestării preventive a inculpaților Curcanu-Nițescu Andrei-Gabriel, Bortoș Mihail-Claudiu, Dănăilă Eduard-Paul, Ioanovici Laurențiu, Mircescu Åžtefan, Scântei Petre-Claudiu și Å¢ăranu Dan-Alexandru. (…) Menține celelalte dispoziții ale încheierii contestate. Respinge ca nefondate contestațiile formulate de inculpații Curcanu-Nițescu Andrei-Gabriel, Bortoș Mihail-Claudiu, Dănăilă Eduard-Paul, Ioanovici Laurențiu, Mircescu Åžtefan, Scântei Petre-Claudiu și Å¢ăranu Dan-Alexandru. (…) Definitivă”, se arată în soluția de la Galați. Ieri, la Tribunalul Vrancea s-a luat în discuție prelungirea măsurii arestării preventive, cauza fiind amânată pentru astăzi, ca urmare a lipsei unuia dintre apărători.
    Cei șapte au fost arestați la începutul lunii, după ce polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea DIICOT, au organizat un flagrant, apoi au efectuat 10 percheziții în Vrancea și București, la domiciliile suspecților. La percheziții s-au găsit telefoane mobile și cântare electronice folosite în activitatea infracțională, aparatură specifică pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de g. de cannabis și 5 g. de hașis. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?