Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Meci la discreția focșănenilor

  • CSM Focșani 2007 – Viitorul Ianca 4-0 (1-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Preda – Negoiță, Marku, Dumitru (85 Rîza) – Mazilu (63 Toader), Săpunaru, Toba, Zaharia – Tchassem (85 Stroe), Ciobanu (85 Mihart), Gorovei (63 Enache).

Antrenori, Octavian Grigore – principal, Adrian Senin – secund

Viitorul Ianca: Vlasie – Coteț, Moroianu, Dima, Ciochină – Șoptică, Andrei, Catrina, Băluță – Chivu, Cheleș. Rezerve: Ochiană, Mucuța, Pavalache, Neagu, Petrache, Ioniță, Tălmaciu.

Director tehnic – Constantin Necoară

CSM Focșani 2007 a câștigat la pas meciul disputat vineri, 17 noiembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Milcovul, în compania Viitorului Ianca în etapa a 13-a a Campionatului Seriei a 2-a a Campionatului Ligii a III-a. Viitorul, palidă copie a formației care a provocat de multe ori daune de imagine și de puncte focșănenilor, a fost vulnerabilă în apărare, fără idei la construcție și fără vlagă în ofensivă. În atari împrejurări nu avea cum să emită vreo pretenție la un rezultat bun în fața unei grupări a gazdelor care a făcut de câte ori a vrut vraiște în apărarea brăilenilor. Focșănenii au marcat de patru ori, au trimis de două ori, prin Ciobanu și Gorovei, mingea în stâlpii porții apărate de Vlasie și au risipit cinci-șase ocazii de gol. Scorul a fost deschis în minutul 13 de Tchassem care a reluat simplu în gol mingea respinsă de portarul Iancăi după șutul în diagonală al lui Ciobanu. În pauză s-a intrat cu doar 1-0 după un joc aflat la discreția gazdelor și în care oaspeții au avut șansa lor de gol în minutul 18 când au trimis peste poarta lui Preda din poziție favorabilă.

În repriza a doua a fost o dominare totală exercitată de focșăneni care au făcut 2-0 în minutul 47 când apărătorii Viitorului l-au servit în propriul careu pe Zaharia și tehnicul mijlocaș al Focșaniului a tras imparabil de la 14 metri. În minutul 61, Gorovei a sprintat pe stânga, a centrat, iar Tchassem a reluat în gol pentru 3-0. Al patrulea gol a fost, cel din minutul 77, al lui Ciobanu, care s-a înălțat peste tot grupul de jucători din careul Iancăi și a reluat cu capul după cornerul bătut de Zaharia, mingea s-a dus în stâlp, ca și în prima repriză, dar de data aceasta a deviat în plasă.

CSM Focșani 2007 a rămas pe locul al doilea pentru că liderul, Metalul Buzău a câștigat derbiul cu Unirea Braniștea.

În etapa viitoare, sâmbătă, 25 noiembrie, CSM Focșani 2007 va întâlni în deplasare pe Unirea Braniștea.

Rezultatele și marcatorii etapei

CSM Râmnicu Sărat – Sporting Lieşti 4-1 (1-1). Au marcat Cazan, Ignat, Constantinescu, Alexandru, respectiv Costea; CSM Focşani – Viitorul Ianca 4-0 (1-0). Au marcat Tchassem – 2, Zaharia, Ciobanu; ACS Hamangia Baia – Viitorul Şuţeşti 4-2; Metalul Buzău – Unirea Braniştea 2-1 (1-1). Au marcat
Pelivan, Arnăutu, respectiv Mihai.
Dacia Unirea Brăila – Voinţa Limpeziş.

Clasament: 1. Metalul Buzău – 34 puncte; 2. CSM Focșani 2007 – 33 puncte; 3. Sporting Liești 23 – puncte; 4. Unirea Braniștea – 20 puncte; 5. CSM Râmnicu Sărat – 19 puncte; 6. Dacia Unirea Brăila – 16 puncte; 7. Hamangia Baia – 15 puncte; 8. Voința Limpeziș – 11 puncte; 9. Viitorul Ianca – 11 puncte; 10, Viitorul Șuțești – 3 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?