Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

FOTO! Șah – Darius-Cristian Pană de la CSM Focșani 2007, medalie de aur la turneul IAȘAH

Cea de a doua ediție a Cupei IAȘAH, cel mai mare turneu de șah din regiunea Moldovei, s-a desfășurat timp de trei zile, pe 17, 18 și 19 noiembrie, la Palas Mall în Iași și a adunat la start peste 300 de participanți.
Darius-Cristian Pană și Adelin-Ștefan Dăscălescu, legitimați la CSM Focșani 2007, au fost singurii reprezentanți ai Vrancei la competiție.

După trei zile epuizante, vrânceanul Darius – Cristian Pană a reușit să câștige locul I și medalia de aur la categoria U8, în fața a 70 de competitori din Columbia, Republica Moldova și cluburi de renume din București, Iași, Baia Mare, Ploiești, Galați și Brăila.

Darius-Cristian Pană a început de curând activitatea competițională. Tânărul şahist vrâncean, în puţinele luni de când activează în competiţii, a avut rezultate de excepţie şi a luat premii la toate concursurile la care a participat, atât la Focşani cât şi la Galaţi, Sinaia, iar în noiembrie, la competiția ”Rocada Mare” desfășurată la Brăila.

Medalie de aur pentru Adelin-Ștefan Dăscălescu, la categoria Blitz

Adelin-Ștefan Dăscălescu, cel de al doilea focșănean care a participat la Iași, la ediția din acest an a turneului șahistic IAȘAH, a obținut locul I și medalia de aur la categoria Blitz. 

Felicitări pentru cei doi tineri șahiști focșăneni și mult succes în toate competițiile sportive viitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?