Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Bacalaureatul de toamnă: au fost publicate rezultatele înainte de contestații

Astăzi, candidații care au susțiunt probele scrise ale examenului național de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2023, au aflat rezultatele înainte de contestații. Potrivit inspectorilor școlari vrânceni, rata de promovare în sesiunea a doua a examenului național de bacalaureat 2023, înainte de contestații, este de 23,99 % în județul Vrancea. „Rezultatele (înainte de contestații) obținute de absolvenții studiilor liceale din județul Vrancea la probele scrise ale examenului național de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2023, au fost afișate astăzi, 25 august 2023, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro.

Rata de promovare a absolvenților din promoția curentă și din promoțiile anterioare, înregistrată înainte de contestații, este de 23,99 %. Astfel, din totalul celor 396 de candidați prezenți, au promovat 95. Contestațiile se depun astăzi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice, iar rezultatele finale se vor afișa pe 29 august 2023‟, este comunicatul remis de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Vrancea.

Pentru a fi declarat promovat, „un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea și obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise‟.

Foto: Colaj – Mediafax, autor Alexandru Dobre / captură bacalaureat.edu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?