Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Apel umanitar: O familie cu 5 copii din Pufești a rămas pe drumuri, în urma unui incendiu

Pe pagina de Facebook a Primăriei Pufești a fost postat ieri un apel umanitar pentru o familie cu cinci copii, a cărei casă a fost mistuită de flăcări într-un incendiu violent. Așa cum se poate observa și în imagini, locuința a fost distrusă complet, iar familia are acum nevoie de ajutor.

„Bună ziua, dragi concetățeni ai comunei Pufești! Bună ziua, oameni buni! Din păcate nu avem vești bune…

Astăzi (n.r. miercuri) a fost distrusă într-un incendiu casa familiei Reb Cimbala, famile cu 5 copii. Orice ajutor poate fi binevenit… Este nevoie de materiale pentru acoperiș dar, puteți ajuta cu orice credeți… Puteți contacta familia Cimbala la 0739746657 sau +40 (735) 712 569. Mulțumiri!‟, este mesajul public, însoțit de fotografii, postat pe Facebook-ul primăriei Pufești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Anghel Saligny‟ al județului Vrancea, incendiul a avut loc miercuri dimineață în jurul orei 10:30. „Au intervenit 3 echipaje de la Secția de Pompieri Adjud cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Au ars acoperișul casei și o anexă, în suprafață de aproximativ 120 mp‟, a transmis ISU Vrancea. Cei care vor și au posibilitatea de a ajuta familia, pot suna la numerele de telefon făcute publice de reprezentanții primăriei. Orice ajutor contează!

sursă foto: Facebook Uat Pufești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?