Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Pompierii, Ambulanța și Distrigaz în alertă pentru… o cratiță uitată pe aragaz în Focșani

Uneori, nici nu vă puteți imagina ce poate face o cratiță uitată pe aragaz. Ceea ce ar fi trebuit să fie o după-amiază plăcută și relaxantă, s-a transformat pentru un focșănean de 78 de ani într-o zi de miercuri foarte agitată. Se pare că bărbatul a uitat pe aragaz o oală cu apă, iar de aici și până la intervenția pompierilor, asistenților medicali și angajaților Distrigaz nu a mai fost decât un pas.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, miercuri, un apel la 112 anunța faptul că un bărbat s-a intoxicat cu gaz. Până la sosirea echipajelor de ajutor însă, bărbatul a reușit să închidă aragazul și să deschidă geamurile pentru a aerisi apartamentul însă… s-a ales cu „dureri de cap, hipertensiune‟ și o sperietură pe cinste. În sprijinul echipajului SAJ au intervenit și pompierii vrânceni și angajații Distrigaz Sud Rețele pentru a se asigura că în zonă nu sunt scurgeri de gaze. Bărbatului i-au fost acordate îngrijirile necesare la fața locului, refuzând ulterior transportul la spital.

Nu sunt rare astfel de cazuri, tocmai de aceea ar trebui ca fiecare dintre noi să fie atent la câteva recomandări minime: să nu uităm aragazul pornit; să supraveghem mâncarea pe care o avem pe foc; să nu lăsăm în preajma aragazului materiale inflamabile; și, cel mai important, să nu plecăm de acasă, indiferent cât de scurt ar fi timpul, lăsând aragazul pornit.

Sursa foto: Three-shots – https://pixabay.com/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?