Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Cârligele. Pagube mari, printre care tone de țuică și vin, în incendiul puternic care a cuprins vineri două gospodării

Un incendiu puternic a izbucnit vineri după-amiază într-o gospodărie din comuna Cârligele. Focul s-a extins cu ușurință și la o anexă din gospodăria vecină, astfel încât, pentru stingerea incendiului a fost nevoie de intervenția a 6 echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Aceștia au acționat cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de primă intervenție și comandă.

În cooperare, au acționat și pompierii voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cârligele și Odobești.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, dar focul a produs mari pagube, potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, care a anunțat și cauza producerii incendiului.

„Incendiul a fost lichidat în jurul orei 22:25. La gospodăria unde a izbucnit incendiul, au ars: acoperișul locuinței în suprafața de aproximativ 200 mp și anexe în suprafata de 400 mp, precum și bunuri de uz casnic/gospodăresc, 1.5 t țuică, 1.5 t vin, 10 mc lemn de foc, 200 baloți de fân.
La cea de-a doua gospodărie a ars acoperișul unei anexe în suprafața de circa 20 mp.
Cauza probabilă: foc deschis în spații închise”, a anunțat ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?