Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Recital al bursierilor Pastia, pe 12 iunie; banii strânși din vânzarea biletelor, donați pentru construirea Centrului Terapeutic pentru Autism

Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” Focșani:

Împreună pentru artă și excelență culturală! Suntem mândri să vă prezentăm două talente remarcabile, bursieri ai Programului PASTIA: Andreea Racovițeanu și Matei Adam! Acești tineri artiști nu sunt doar cunoscuți publicului din Focșani, ci au și demonstrat deja un potențial semnificativ în viața culturală la nivel național și în cariera lor profesională.

Andreea Racovițeanu – pian și Matei Adam – clarinet sunt mai mult decât niște nume în lumea artistică. Sunt stele în ascensiune, cu pasiunea și dedicarea necesare pentru a străluci pe scena culturală. Recitalul lor va fi un regal pentru sufletele noastre, un prilej de bucurie și inspirație pentru întreaga comunitate. Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a sărbători această ocazie specială și pentru a susține arta și talentul local.

Haideți să ne bucurăm împreună de frumusețea și profunzimea expresiei artistice oferite de Andreea și Matei! Data: 12 iunie 2024, ora: 18.00, locație: Sala Mare a Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia” Focșani. Vă așteptăm cu drag să fim martorii unei serii de momente de neuitat, alături de doi artiști excepționali, care au decis ca banii strânși din vânzarea biletelor să fie donați unei cauze de excepție: construirea Centrului Terapeutic pentru Autism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?