Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO! Zona centrală a Focșaniului, survolată de avioane și elicoptere

Zona centrală a Municipiului Focșani a fost survolată aerian, astăzi, de formațiuni de avioane IAR 99, IAK 52 și elicoptere IAR 316b în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia împlinirii a 110 ani de Aeronautică Militară în România!

Manifestările sunt organizate de Asociația „Mărăști 1917- Mareșal Averescu”, Ministerul Apărării Naționale și Primăria Municipiului Focșani.

Ulterior, în sala de festivități a Colegiului Național „Unirea” are loc o prezentare a istoriei și ofertei educaționale a Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” – Brașov, Academiei Tehnice Militare București, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” Boboc. După amiază, de la ora 16.00, studenții Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” – Brașov, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” Boboc vor organiza un spectacol omagial la Sala Balada, cu participarea artiștilor Ansamblului Folcloric „Țara Vrancei”.

Sâmbătă, 18 martie 2023, cu intenția de a marca 164 ani de la naștere (9/21 martie 1859), Asociația „Mărăști 1917- Mareșal Averescu” va depune o coroană de flori la bustul Mareșalului Alexandru Averescu de la Mausoleul Mărăști, unde acesta își doarme somnul de veci în sarcofagul central!

sursă text și foto: Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?