Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Alexandru Zar va candida pentru un nou mandat de primar al comunei Golești

Primarul comunei Golești, Alexandru Zar,  și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de edil șef. Alexandru Zar este unul dintre cei mai longevivi primari din Vrancea și din țară, având opt mandate la activ și candidând pentru al noulea mandat consecutiv de primar. Pe lista de investiții realizate se află mai multe proiecte din care amintim reabilitare și asfaltare de străzi, alimentare cu apă și canalizare, modernizarea și construirea de unități de învățământ, reabilitarea sistemului de iluminat public.

Vă anunț că îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar, din partea Partidului Social Democrat, și vă voi propune o echipă de consilieri care să vă reprezinte interesele, conform obiectivelor stabilite, ce vă vor fi prezentate în detaliu, în viitorul apropiat. Unele dintre acestea sunt următoarele: înființarea rețelei de distribuție a gazului natural în gospodării, proiect pentru care este semnat contractul de finanțare și care se află în procedura de avizare de către Distrigaz, urmând a se desfășura procedura de licitație pentru desemnarea executantului lucrărilor;

construirea unei creșe, pentru care demersurile cu Ministerul Dezvoltării sunt începute; extinderea grădiniței noi cu 2 săli de clasă, lucrările urmând a fi executate pe perioada viitoarei vacanțe de vară; construirea unui dispensar uman care să cuprindă spații destinate unei farmacii și a unor cabinete medicale pentru medici de familie și medici specialiști, pentru acesta documentația este deja depusă la minister;

înființarea unei rețele de apă și canal pentru aproximativ 8 kilometri de  străzi preluate în domeniul public al comunei; construirea unui bloc de locuințe pentru tinerii căsătoriți”, a detaliat primarul Alexandru Zar. Edilul șef din Golești spune ca va face în continuare toate demersurile și investițiile necesare pentru a dezvolta și mai mult comuna. „Consecvența și loialitatea sunt repere de la care nu am abdicat niciodată și care m-au motivat să merg înainte de fiecare dată pentru că mai aveam ceva de făcut.

În mare parte rezultatele se văd și consider că am reușit. Nu sunt un om al vorbelor meșteșugite, mai degrabă un om al faptelor, pentru care mi-am pus în slujba comunității toată iscusința mea. De fiecare dată mi-am spus că este momentul să fac ceva mai bine și de aceea mi-am asumat în fața dumneavoastră responsabilitatea conducerii administrației locale.

Pe de altă parte, mesajele primite de la dumneavoastră și încrederea pe care mi-ați acordat-o m-au responsabilizat, încurajându-mă să merg pe același drum, având ca obiectiv principal dezvoltarea în continuare a comunei noastre și finalizarea proiectelor începute! Deviza mea: «Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc!». Mulțumesc pentru toată susținerea de până acum! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a transmis primarul comunei Golești, Alexandru Zar.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?