Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Bărbatul de 37 de ani care a murit în accidentul de la Pufești este directorul școlii ”Iorgu Iordan” din Tecuci

Un accident tragic a avut loc vineri seară pe DN2-E85, în localitatea vrânceană Pufești. Un tânăr din Tecuci a murit după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu un tir (DETALII AICI!)

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00. Polițiștii, pompierii și medicii au intervenit de urgență, dar din păcate, pentru șoferul din autoturism nu s-a mai putut face nimic.
Victima este directorul Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” din Tecuci, Cristian Stănilă, în vârstă de 37 ani, un suflet bun și un profesor de excepție, așa cum aflam din zecile de mesaje publicate pe Facebook.

Conform martorilor oculari, acesta ar fi intrat într-o depășire, ar fi părăsit cu mult și banda de lângă axul drumului, și a intrat în plin în autotrenul condus de un șofer turc. Un alt tir, condus tot de un șofer turc, pentru a evita coliziunea, a tras puternic de volan dreapta și s-a răsturnat. Conform purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, ”șoferul autoturismului implicat, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale”.

Prieteni, colegi, foști elevi, sau oameni care i-au fost aprope profesorului Cristian Stănilă, în scurta sa viață, au aflat aseară, deopotrivă șocați și îndurerați, despre moartea sa cumplită.

„Dumnezeu să-l ierte !… Ce soartă crudă ai avut, suflet zbuciumat!
Sincere condoleanțe familiei îndurerate!
O mare pierdere… un OM deosebit!”

„Condoleante familiei îndoliate!… Ceva de necrezut, un om minunat cu foarte mult respect și dedicare în ceea ce făcea pentru toți cei ce i-am fost elevi! Nu te vom uita niciodată, Domn’ Director!”

„Dumnezeu să-l ierte! Domnul profesor rămâne nemuritor în sufletul multor serii de elevi, care l-au iubit și apreciat! DRUM LIN, DOMNULE PROFESOR SPRE ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR!”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!

sursă foto: Facebook Cristian Stănilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?