Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

UPDATE! FOTO! Accident între două tiruri și un autoturism, la Pufești- se circulă pe un singur sens; un bărbat a murit

Astăzi, ora 18.00, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în Pufești, pe DN2 E85, a avut loc o coliziune între două tiruri și un autoturism.
O persoană este momentan încarcerată. Se circulă alternativ, pe un singur sens de mers.
La Golești, pe DN2 E85, a avut loc o coliziune între un autoturism și un tir staționat.

UPDATE: Accident Pufești E 85 produs între două TIR-uri și un autoturism, anunțat prin 112 în jurul orei 18:15: au intervenit 3 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea unei persoane rămasă încarcerată în autoturism, care din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viața. Echipajul de stingere a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Astăzi la ora 18.00 SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 intersecția Ciorani cu Pufești, un autoturism și două tiruri implicate. La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ de urgență tip B 2, un echipaj Smurd de prim ajutor și un echipaj de descarcerare. La accident se identifică 3 victime, 2 cetățeni turci, șoferii tirurilor implicate conștienți care nu necesită îngrijiri medicale. Șoferul autoturismului de sex masculin, 37 ani, este a treia victimă încarcerat, fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viața.

Sursa text și foto: ISU Vrancea, IPJ Vrancea, SAJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?