Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Focșani, oraș în armonie cu mediul

Facebook Cristi Valentin Misăilă:

            Pe 22.04.2024 este Ziua Pământului, un eveniment mondial prin care se atrage atenția asupra necesității protejării mediului înconjurător în contextul schimbărilor climatice, a poluării aerului. Este nevoie de un comportament responsabil față de planeta noastră, în care trebuie să ne gândim direct la bunăstarea și sănătatea noastră.

Avem grijă de sănătatea locuitorilor Municipiului Focșani și, în ultimul an, am reabilitat parcul de pe strada Argeș și am construit două parcuri noi, pe Mitropolit Varlaam și în Cartierul Sud, lângă VeloPark. Pentru un mediu sănătos și în armonie cu natura, Primăria Municipiului Focșani a implementat două proiecte europene prin care au fost achiziționate 36 autobuze electrice.

În paralel, realizăm un oraș verde prin construcția a peste 20 kilometri piste de bicicletă, astfel încât să încurajăm acest mijloc de transport alternativ. Din această primăvară, prin sistemul de bikesharing le vom oferi focșănenilor 285 biciclete inteligente mecanice și 16 triciclete pentru seniori și persoane cu dizabilități. Sunt proiecte prin care încurajăm adoptarea unui comportament responsabil față de mediul înconjurător și ne îngrijim de sănătatea copiilor noștri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?