Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Judo, U 13, U 15 – Medalii pentru sportivii focșăneni la Campionatul Național Ne waza!

Judoka focșăneni au concurat – și au avut rezultate remarcabile – la Campionatul național Ne waza (luptă la sol) U 13 și U 15, care a avut loc la Turnu Severin la finalul săptămânii trecute.

De la CSS Focșani, antrenor profesorul Dumitru Sandu Zisu, Dragoș Popa a câștigat titlul de campion național și a primit medalia de aur, Miruna Baciu a fost medaliată cu argint pentru locul al doilea, Luca Șerban s-a clasat al cincilea, iar Sara David, pe locul 7.         

CSM Focșani 2007, antrenori, profesorii Stănică Grosu și Marinel Palade, i-a avut în concurs Marwan Mansur, medaliat cu argint pentru locul al doilea la 66 kg. și Daniel Buzatu, clasat pe locul 5. 

Medalie de argint au obținut și Lăcrămioara Moldoveanu – 52 kg., de la CS Unirea, la U 13, categorie de vârstă la care colegii ei Carla Matei, la 44 kg. și Mihai Moise, la 50 kg. au fost medaliați cu bronz. La U 15, Cristina Huhu a încheiat competiția pe poziția a treia și medaliată cu bronz, Robert Mustafa, la 38 kg. și Ionuț Coman la 66 kg. s-au clasat pe locul 7. Acești sportivi sunt pregătiți de antrenorul Mugurel Popa.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?